Accommodatie

Op de bovenverdieping bevinden zich de twee Bed & Breakfast kamers en de badkamer. De badkamer wordt gedeeld door de gasten van beide Bed & Breakfast kamers. De kamers beschikken beide over een balkon waar het ‘s zomers heerlijk vertoeven is. Vanuit beide kamers kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Dokkumer Zuid Ee. De foto hierboven toont het uitzicht vanuit de kamers.

Beide kamers zijn voorzien van een tv, een waterkoker, een Senseo koffieapparaat en een kleine koelkast. Badjassen en handdoeken zijn aanwezig. Naast veel info over de omgeving, is er ook lectuur aanwezig, en niet te vergeten diverse gezelschapsspellen. Kortom de kamers bieden alles voor een heerlijk verblijf! Tijdens uw verblijf ontvangt u een sleutel van de voordeur en van uw kamerdeur.

Het ontbijt wordt geserveerd op de kamer. Voor speciale dieetwensen, zoals glutenvrij, lactosevrij en vegan etc. worden extra kosten gerekend.

In overleg kunt u gebruik maken van onze tuin en barbecue. Tot slot is in het hele huis gratis wifi aanwezig. Voor het huren van fietsen verwijzen wij u graag door naar Fietzherstel Dokkum.

Meer informatie en foto's over de kamers vindt u onder het submenu van "accommodatie".

De Bed & Breakfast is voor kinderen vanaf 5 jaar oud. Inchecktijd wordt in overleg afgestemd en uitchecken vindt uiterlijk plaats om 10.30 uur.
ontbijt
Badkamer_Ferdivedaasje_1
Boek nu